A totes les dones a qui pugui interessar,

A partir del febrer iniciem les trobades del grup de criança d’Ananda. El tercer divendres de cada mes.

Un grup de criança per a dones és un espai de trobada on compartir les inquietuds i il·lusions que dia a dia es desperten en nosaltres quan estem immerses en l’experiència de la maternitat. L’instint i les emocions sovint estan a flor de pell, i no sempre son validades/compreses per l’entorn.  Per això tenim aquest espai, per trobar-nos amb complicitat, escoltar-nos amb respecte i compartir obertament. Aquest és un grup obert a totes les formes d’entendre la vida. Les dones, amb prioritats i valors diversos, compartim un desig comú: acompanyar els nostres infants i oferir-los el millor de nosaltres mateixes. Per això volem recolzar-nos mutuament, amb tendresa i coratge, i així, créixer juntes amb l’experiència.A cada trobada dedicarem uns minuts per relaxar-nos, farem roda de presentacions, cantarem i jugarem per anar-nos coneixent. Abans de la sessió compartirem un petit text que ens donarà peu a reflexionar i conversar, i serà el punt de partida perquè cada una invesitgui nous punts de vista en relació a la criança i la maternitat.

Les activitats que realitzarem estan pensades per a les mares i giren entorn a les nostres necessitats. Els nadons i els infants són benvinguts, per això prepararem un espai tou, perquè puguin vellugar-se amb llibertat i explorar un entorn segur i proper a la mare.

Volem agraïr-vos tot el que hem après fins ara gràcies a vosaltres, i tot el que aprendrem juntes en el grup de criança.

Us hi esperem amb el cor obert!
Judith, Laura i Olga

Anuncis